اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولي آزمون دکتري برنامه ريزي درسي سال گذشته مي تونه داوطلبا رو براي دستيابي به نتيجه دلخواه کمک کنه. از اين رو کارشناساي تحصيليکو با جمع آوري آخرين رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکتراي سال هاي گذشته اين امکان را در اختيار داوطلبا قرار مي ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقي تر تکميل کنن.




 


 



داوطلبايي که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتري در رشته برنامه ريزي درسي رو دارن، مي تونن بعد از مطالعه دقيق دفترچه انتخاب رشته دکتري، در زمان انتخاب رشته دکتري، نسبت به تکميل فرم انتخاب رشته در سايت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتايج، کارنامه اي تحت عنوان کارنامه آزمون دکتري براي داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر ميشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.


البته داوطلبا مي تونن قبل از اعلام نتايج اوليه آزمون دکتري با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتري، درصد احتمالي خود را در دروس اختصاصي و زبان و استعداد تحصيلي محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمين رتبه دکتري با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالي خود را مشاهده کنن و سپس با مقايسه تراز خود با تراز هاي ارائه شده در جدول زير از محدوده شانس قبولي و نحوه چينش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در اين مقاله قصد داريم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولي دعوت به مصاحبه آزمون دکتري برنامه ريزي درسي را ارائه بديم.



 


نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولي دعوت به مصاحبه آزمون دکتري برنامه ريزي درسي


کارشناساي مرکز مشاوره تحصيلي تحصيليکو پس از بررسي کارنامه هاي دکتري برنامه ريزي درسي، اطلاعات مفيدي را جمع آوري کرده و با استفاده از روش هاي آماري حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتري برنامه ريزي درسيرا به سه بخش خوشبينانه، منطقي و بدبينانه طبقه بندي کردن. در نتيجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبينانه نزديک تر يا بيشتر باشه، داوطلبا شانس بيشتري در آن رشته محل دارن و همچنين هر چقدر تراز داوطلب فاصله بيشتري از محدوده خوشبينانه داشته باشه، شانس کمتري براي قبولي در آن دانشگاه دارن.


 


در جدول هاي زير دانشگاه هاي با تراز قبولي بالا در ابتداي ليست و دانشگاه هاي با تراز پايين تر در انتهاي ليست معرفي شده. اين محدوده ها با توجه به قبولي هاي دکتري برنامه ريزي درسي محاسبه شدن و معتبر ترين و نزديک ترين راهنما براي داوطلبان دکتري برنامه ريزي درسيهستن، ولي ممکنه آمار قبولي هاي امسال کمي با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کليه دانشگاه هايي که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفي شدن که ممکنه بعضي از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتري، داراي ظرفيت پذيرش دانشجو نباشن.


 


براي کسب اطلاعات بيشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتري پيشنهاد مي کنيم مقاله اي که لينک آن را در قسمت زير قرار داديم مطالعه کنين.


بيشتر بخوانيد: انتخاب رشته دکتري


 


 


 



 


 


حدنصاب و تراز قبولي آزمون دکتري برنامه ريزي درسي


هر داوطلب مي تونه با دريافت کارنامه اوليه خودش در زمان اعلام نتايج اوليه دکتري از ترازي که در آزمون کتبي کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولي رشته برنامه ريزي درسيدر دانشگاه هاي سراسري، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولي آزمون دکتري برنامه ريزي درسي به شرح زير است:


 























































نام دانشگاه يا موسسهحدنصاب برنامه ريزي درسي / دانشگاه
برنامه ريزي درسي / دانشگاه شهيد بهشتي - تهران4425
برنامه ريزي درسي / دانشگاه خوارزمي - تهران4285
برنامه ريزي درسي / دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي - تهران3521
برنامه ريزي درسي / دانشگاه اصفهان3380
برنامه ريزي درسي / دانشگاه تهران3215
برنامه ريزي درسي / دانشگاه اهرا(س)-تهران (ويژه خواهران)2975
برنامه ريزي درسي / دانشگاه تبريز2967
برنامه ريزي درسي / دانشگاه بيرجند2833
برنامه ريزي درسي / دانشگاه هرمزگان - بندرعباس2812
برنامه ريزي درسي / دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي - تهران2769
برنامه ريزي درسي / دانشگاه شهيد بهشتي - تهران2421


 



 


جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتري سال گذشته را نشان مي دهد که به محض بروزرساني تغييرات در اين بخش اعمال خواهد شد.



 


اگر تراز شما از محدوده اي که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولي بدبينانه گفتيم بالاتر باشه، به اين معناست که شانس قبولي زيادي در آن رشته محل داريد.


 


اگر تراز شما از محدوده اي که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولي خوشبينانه گفتيم پايين تر باشه، به اين معناست که شانس قبولي پاييني در آن رشته محل داريد.


 


لازم به ذکر است که تراز هاي ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولي دعوت به مصاحبه دکتري بوده و اگر داوطلبي حدنصاب قبولي يک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولي فرد در آن دانشگاه نمي باشد و صرفا وي به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.


 


براي کسب اطلاعات بيشتر در خصوص مصاحبه دکتري، مطالعه مقاله زير به شما پيشنهاد مي شود.


بيشتر بخوانيد: مصاحبه دکتري


 


اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولي دعوت به مصاحبه دکتري برنامه ريزي درسي ابهامي دارين، مي تونين سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصيلي تحصيليکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصيلي تلفني تحصيليکو بپرسيد. براي اطلاع از تمامي اخبار هاي مربوط به روند آزمون دکتري توصيه مي شود عضو کانال تلگرام دکتري تخصصي تحصيليکو شويد.


 


 


در ادامه بخوانيد: حدنصاب و تراز قبولي دعوت به مصاحبه دکتري برنامه ريزي درسي دانشگاه آزاد


 


 



 


 




سوالات متداول




1- ?? کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتري رشته برنامه ريزي درسي به منزله پذيرفته شدن در آن کدرشته محل است؟


?? خير. کسب رتبه تعيين شده در يک کدرشته محل تنها به منزله اين است که آن داوطلب مي تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.


2- ?? حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتري رشته برنامه ريزي درسي چقدر است؟


?? با توجه به کارنامه هاي موجود سامانه مشاوره تحصيلي تحصيليکو، کمترين تراز دعوت به مصاحبه دکتري در رشته برنامه ريزي درسي در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.


3-  ?? حدنصاب و تراز قبولي دعوت به مصاحبه دکتري در رشته برنامه ريزي درسي از چه طريقي اعلام مي شود؟


?? حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل هاي رشته برنامه ريزي درسي از طريق کارنامه انتخاب رشته دکتري اعلام مي شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتري برنامه ريزي درسي

حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتري برنامه ريزي درسي

ريزي ,تراز ,دکتري ,رشته ,درسي ,دانشگاه ,ريزي درسي ,برنامه ريزي ,دعوت به ,به مصاحبه ,تراز قبولي ,آزمون دکتري برنامه ,مصاحبه آزمون دکتري ,قبولي آزمون دکتري ,تراز قبولي آزمون

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نابترینها دی ال اسکای : دانلود بازی ، نرم افزار ، فیلم ، سریال مطالب اینترنتی قاصدک ♣♣♣دنیای ترفند♣♣♣ تولیدی پمپ وکیوم آبی مجله جوک سرا همه چیز بددان آموزش عکاسی و ساخت آتلیه شخصی جی درس | پاورپوینت | نمونه سوال | جزوه | دهم یازدهم دوازدهم